Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Dyon Matte Large Crank Noseband Bridle With Flash Working By Dyon

Produktnummer: 5731-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Dyon Matte Large Crank Noseband Bridle With Flash Working By Dyon er et hodelag laget av matt lær og har følgende egenskaper:

  • Supple V-shaped browband: Pannebåndet er formet som en V og er laget av mykt og smidig lær. Det gir en komfortabel passform og et elegant utseende.

  • Supple anatomical noseband: Nesebåndet er også laget av mykt og formbart lær som tilpasser seg hestens ansiktsform. Dette gir økt komfort og god passform.

  • Noseband available in matte leather, patent leather, or patent leather with white lining: Nesebåndet kan fås i forskjellige materialer og utførelser, enten i matt lær, patentlær eller patentlær med hvitt fôr. Dette gir valgmuligheter for stil og estetikk.

  • Pull-back closure mounted on a padded protective backing: Hodelaget har en pull-back-lukking som gir en sikker og justerbar passform. Lukningen er montert på en polstret beskyttende bakside for ekstra komfort for hesten.

  • 1/2” (13 mm) detachable flash: Hodelaget inkluderer en 1/2 tomme (13 mm) bred flash-stropp som kan tas av og på etter behov. Flash-stroppen brukes til å stabilisere bittet og hindre at det glir i munnen på hesten.

Dyon Matte Large Crank Noseband Bridle With Flash Working By Dyon er designet med tanke på både funksjonalitet og stil. Det tilbyr justerbarhet, komfort og muligheten til å tilpasse utseendet med forskjellige nesebåndsmaterialer og utførelser.

Spesifikasjoner
Kolleksjon Working By Dyon
Min side