Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Dyon Matte Large Crank Noseband Double Bridle New English Collection

Produktnummer: 5608-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Dyon Matte Large Crank Noseband Kandar Bridle New English Collection

Dyon Matte Large Crank Noseband Kandar Bridle fra New English Collection er et hodelag av høy kvalitet med en solid og funksjonell design. Her er en detaljert beskrivelse av hodelagets egenskaper:

- Supple anatomical 38 mm wide noseband: Nesebåndet er laget av mykt og smidig materiale med en bredde på 38 mm. Den anatomiske utformingen bidrar til å gi god komfort for hesten ved å tilpasse seg hestens ansiktsform og anatomi.

- Noseband tilgjengelig i matte skinn, patent skinn eller patent skinn med hvit fôring: Du kan velge mellom forskjellige materialer for nesebåndet. Enten du foretrekker matte skinn, blankt skinn eller blankt skinn med hvit fôring, kan du velge den stilen som passer best til din personlige smak og preferanser.

- Pull-back closure montert på en polstret beskyttende bakside: Hodelaget er utstyrt med en solid pull-back-lukning som gir en sikker og justerbar passform rundt hestens nese. Lukningen er montert på en polstret beskyttende bakside, som bidrar til å beskytte hesten mot eventuell gnaging eller ubehag.

Dyon Matte Large Crank Noseband Kandar Bridle fra New English Collection er et hodelag som kombinerer funksjonalitet, stil og komfort. Med det anatomiske nesebåndet og muligheten til å velge mellom forskjellige materialer, kan du tilpasse hodelaget etter din hests behov og din personlige preferanse. Den solide pull-back-lukningen og den polstrede beskyttende bakstykke sørger for en pålitelig og komfortabel passform. Dette hodelaget er ideelt for ryttere som ønsker et hodelag av høy kvalitet som kan brukes både til trening og konkurranser, spesielt når man bruker en kandar-stang.

Spesifikasjoner
Kolleksjon New English Collection
Min side