Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Dyon Matte Large Crank Noseband Double Bridle Rond Leather Collection

Produktnummer: 5691-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Dyon Matte Large Crank Noseband Double Bridle fra Rond Leather Collection er et luksuriøst og funksjonelt dobbelt hodelag som er ideelt for den kresne rytteren. Her er noen av egenskapene til dette hodelaget:

- Pannebånd: Hodelaget har et V-formet pannebånd som er supert og dekorert med ekte Swarovski-krystaller. Dette gir en elegant og glamorøs stil til hodelaget.

- Anatomisk nesereim: Nesereimen er laget av mykt og anatomisk formet materiale som sikrer god passform og komfort for hesten. Nesereimen er 38 mm bred og gir en stabil og trykkfordelende effekt.

- Materialevalg: Hodelaget er tilgjengelig i matte skinn, patentskinn eller patentskinn med hvit foring. Dette gir deg muligheten til å velge den finishen som passer best til din stil og preferanser.

- Pull-back-lukking: Hodelaget har en pull-back-lukking som er montert på en polstret beskyttende bakside. Denne lukkemekanismen gir en sikker og justerbar passform rundt hestens hode.

- Avtagbar flash-stropp: Hodelaget inkluderer en 1/2" (13 mm) avtagbar flash-stropp. Dette gir muligheten til å bruke en flash nesereim etter behov.

Dette hodelaget er en del av Rond Leather Collection, og det er kjent for sin førsteklasses kvalitet og elegant design. Vennligst følg produsentens instruksjoner for riktig bruk og vedlikehold av hodelaget.

Spesifikasjoner
Kolleksjon Rond Leather Collection
Min side