Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Dyon Matte Medium Crank Noseband Bridle With Flash New English Collection

Produktnummer: 5606-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Matte Medium Crank Noseband Bridle With Flash er et hodelag som kombinerer stil, komfort og funksjonalitet. Her er en detaljert beskrivelse av hodelagets egenskaper:

- Slightly raised supple V-shaped browband: Pannebåndet har en lett forhøyet V-formet design, og er laget av mykt og smidig materiale. Dette gir en behagelig passform og et stilfullt utseende.

- Supple anatomical 28 mm wide noseband: Nesebåndet er anatomisk utformet med en bredde på 28 mm. Det er laget av mykt og smidig materiale som tilpasser seg hestens ansiktsform og gir god komfort.

- Noseband available in matte leather only: Nesebåndet er tilgjengelig kun i matt skinn. Den matte finishen gir en elegant og tidløs look til hodelaget.

- Pull-back closure mounted on a padded protective backing: Nesebåndet er utstyrt med en pull-back lukning som gir en sikker og justerbar passform. Lukningen er montert på en polstret beskyttende bakside, som gir ekstra komfort og beskyttelse mot trykkpunkter.

- 1/2” (13 mm) removable flash strap: Hodelaget har en avtagbar flash-stropp med en bredde på 1/2" (13 mm). Flash-stroppen gir deg muligheten til å bruke hodelaget med eller uten flash-nesebåndet, avhengig av dine preferanser og behov under ridningen.

Matte Medium Crank Noseband Bridle With Flash er et hodelag som er designet med fokus på både stil og funksjonalitet. Det forhøyede pannebåndet og det anatomisk formede nesebåndet gir en behagelig passform for hesten. Det matte skinnet gir en sofistikert og elegant look. Den justerbare pull-back lukningen og den avtagbare flash-stroppen legger til praktiske funksjoner som gjør det enkelt å tilpasse hodelaget etter behovene dine. Enten du bruker det til trening eller konkurranser, vil Matte Medium Crank Noseband Bridle With Flash være et pålitelig valg som kombinerer stil og komfort for deg og hesten din.

Spesifikasjoner
Kolleksjon New English Collection
Min side