Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Dyon Matte Medium Crank Noseband Bridle With Flash Rond Leather Collection

Produktnummer: 5690-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Dyon Matte Medium Crank Noseband Bridle With Flash fra Rond Leather Collection er et elegant og funksjonelt hodelag med flere spesielle detaljer. Her er noen av egenskapene til dette hodelaget:

- Pannebånd: Hodelaget har et V-formet pannebånd som er supert og dekorert med ekte Swarovski-krystaller. Dette gir en sofistikert og glamorøs stil til hodelaget.

- Anatomisk nesereim: Nesereimen er laget av mykt og anatomisk formet materiale som sikrer god passform og komfort for hesten. Nesereimen er 28 mm bred og gir en stabil og trykkfordelende effekt.

- Materialevalg: Hodelaget er tilgjengelig i matte skinn, noe som gir en moderne og matt finish til hodelaget.

- Pull-back-lukking: Hodelaget har en pull-back-lukking som er montert på en polstret beskyttende bakside. Denne typen lukking gir en sikker og justerbar passform rundt hestens hode.

- Avtagbar flash-stropp: Hodelaget inkluderer en 1/2" (13 mm) avtagbar flash-stropp. Dette gir muligheten til å bruke en flash nesereim etter behov.

Dette hodelaget er en del av Rond Leather Collection, og det er kjent for sin høye kvalitet og stilige design. Vennligst følg produsentens instruksjoner for riktig bruk og vedlikehold av hodelaget.

Spesifikasjoner
Kolleksjon Rond Leather Collection
Min side