Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Dyon Matte Medium Noseband Bridle With Flash New English Collection

Produktnummer: 5602-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Matte Medium Noseband Bridle With Flash er et hodelag designet for funksjonalitet og stil. Her er en detaljert beskrivelse av de forskjellige elementene:

- Slightly raised supple V-shaped browband: Pannebåndet er lett opphøyd og har en myk og smidig V-formet design. Dette gir en elegant og stilfull profil til hodelaget.

- Supple anatomical 28 mm wide noseband: Nesebåndet er anatomisk utformet og har en bredde på 28 mm. Det er laget av mykt og smidig materiale som gir god komfort for hesten. Den anatomiske formen følger hestens ansikt og bidrar til å fordele trykket jevnt over neseområdet.

- Noseband available in matte leather only: Nesebåndet er tilgjengelig i matt skinnutførelse. Den matte overflaten gir et moderne og sofistikert utseende til hodelaget.

- Closed by a roller buckle with a padded protective backing: Nesebåndet er lukket med en rullelås som gir en sikker og justerbar passform. Låsen er festet på en polstret beskyttende bakside, som bidrar til å forhindre ubehagelige trykkpunkter og friksjon mot hestens ansikt.

- 1/2” (13 mm) removable flash strap: Hodelaget er utstyrt med en avtagbar 1/2" (13 mm) flash-stropp. Flash-stroppen gir deg muligheten til å bruke hodelaget med eller uten flash-nesebåndet, avhengig av dine preferanser og treningsbehov.

Matte Medium Noseband Bridle With Flash er et hodelag som kombinerer funksjonalitet, komfort og moderne stil. Med sin anatomiske design og justerbare egenskaper gir det en god passform og optimal komfort for hesten. Den matte skinnutførelsen og de fine detaljene som den opphøyde pannebåndet og den avtagbare flash-stroppen, gir hodelaget et moderne og elegant utseende.

Spesifikasjoner
Kolleksjon New English Collection
Min side