Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Dyon Patent Large Crank Noseband Bridle With Flash Rond Leather Collection

Produktnummer: 5688-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Dyon Patent Large Crank Noseband Bridle With Flash fra Rond Leather Collection er et eksklusivt hodelag med flere spesielle funksjoner. Her er noen av egenskapene til dette hodelaget:

- Pannebånd: Hodelaget har et V-formet pannebånd som er supert og dekorert med ekte Swarovski-krystaller. Dette gir en elegant og sofistikert stil til hodelaget.

- Anatomisk nesereim: Nesereimen er laget av mykt og anatomisk formet materiale som sikrer god passform og komfort for hesten. Nesereimen er 38 mm bred og gir en stabil og trykkfordelende effekt.

- Materialevalg: Hodelaget er tilgjengelig i patent skinn, matte skinn eller patent skinn med hvit foring. Dette gir deg muligheten til å velge den stilen og finishen som passer best til dine preferanser.

- Pull-back-lukking: Hodelaget har en pull-back-lukking som er montert på en polstret beskyttende bakside. Denne typen lukking gir en sikker og justerbar passform rundt hestens hode.

- Avtagbar flash-stropp: Hodelaget inkluderer en 1/2" (13 mm) avtagbar flash-stropp. Dette gir muligheten til å bruke en flash nesereim etter behov.

Dette hodelaget er en del av Rond Leather Collection, og det er kjent for sitt høye kvalitetsnivå og elegante design. Vennligst sørg for å følge produsentens instruksjoner for riktig bruk og vedlikehold av hodelaget.

Spesifikasjoner
Kolleksjon Rond Leather Collection
Min side