Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Dyon Patent Large Crank Noseband Bridle With White Padding And Flash New English Collection

Produktnummer: 5605-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Patentet Large Crank Noseband Bridle With Flash er et elegant og funksjonelt hodelag som er designet for å imponere. Her er en detaljert beskrivelse av hodelagets spesifikasjoner:

- Supple V-shaped browband decorated: Pannebåndet har en myk og smidig V-formet design med dekorative detaljer. Dette gir en sofistikert og stilfull touch til hodelaget.

- Supple anatomical 38 mm wide noseband: Nesebåndet er anatomisk utformet og har en bredde på 38 mm. Det er laget av mykt og smidig materiale som gir optimal komfort for hesten. Den anatomiske formen følger hestens ansikt og sikrer en jevn fordeling av trykket.

- Noseband available in matte leather, patent leather, or patent leather with white lining: Nesebåndet kan fås i forskjellige utførelser, inkludert matt skinn, patent skinn eller patent skinn med hvitt fôr. Dette gir deg muligheten til å velge en stil som passer best til din personlige smak og preferanser.

- Pull-back closure mounted on a padded protective backing: Nesebåndet er utstyrt med en pull-back lukning som gir en sikker og justerbar passform. Lukningen er montert på en polstret beskyttende bakside, som gir ekstra komfort og beskyttelse mot trykkpunkter.

- 1/2” (13 mm) removable flash strap: Hodelaget har en avtagbar flash-stropp med en bredde på 1/2" (13 mm). Flash-stroppen gir deg muligheten til å bruke hodelaget med eller uten flash-nesebåndet, avhengig av dine behov og preferanser under ridningen.

Patentet Large Crank Noseband Bridle With Flash er et hodelag som kombinerer stil og funksjonalitet på en imponerende måte. Med sitt dekorerte V-formede pannebånd og anatomisk utformede nesebånd, gir det en sofistikert og behagelig passform. Valgmuligheten mellom forskjellige materialer gir deg friheten til å tilpasse hodelaget etter din personlige stil. Den justerbare pull-back lukningen og den avtagbare flash-stroppen legger til praktiske funksjoner som gjør det enkelt å tilpasse hodelaget etter dine behov. Uansett om du bruker det til trening eller konkurranser, vil Patentet Large Crank Noseband Bridle With Flash være et pålitelig og elegant valg for dine rideturer.

Spesifikasjoner
Kolleksjon New English Collection
Min side