Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Dyon Patent Large Crank Noseband Double Bridle Rond Leather Collection

Produktnummer: 5692-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Dyon Patent Large Crank Noseband Double Bridle fra Rond Leather Collection er et dobbelt hodelag av høy kvalitet med en stilig og elegant design. Her er en detaljert beskrivelse av hodelagets egenskaper:

- Supple V-shaped browband decorated with genuine Swarovski crystals: Hodelaget har en myk V-formet pannebånd som er dekorert med ekte Swarovski-krystaller. Dette gir en vakker og gnistrende detalj som gir hodelaget et eksklusivt preg.

- Supple anatomical 38 mm wide noseband: Nesebåndet er laget av mykt materiale og har en anatomisk form med en bredde på 38 mm. Denne designen sikrer en behagelig passform og god støtte rundt hestens nese.

- Noseband available in matte leather, patent leather, or patent leather with white lining: Nesebåndet er tilgjengelig i tre forskjellige materialer: matt skinn, patent skinn eller patent skinn med hvitt fôr. Dette gir deg muligheten til å velge den stilen og utseendet som passer best til din smak og preferanse.

- Pull-back closure mounted on a padded protective backing: Hodelaget har en pull-back-lukning som er montert på en polstret og beskyttende bakside. Dette sikrer en trygg og komfortabel passform rundt hestens hode.

Dyon Patent Large Crank Noseband Double Bridle fra Rond Leather Collection er et hodelag av høy kvalitet som kombinerer funksjonalitet og stil. Det dekorerte pannebåndet med Swarovski-krystaller gir en luksuriøs touch, og det anatomiske nesebåndet sikrer en behagelig passform. Med valgmuligheten mellom forskjellige materialer og den polstrede bakiden får du et hodelag som både er vakkert og komfortabelt for hesten din.

Spesifikasjoner
Kolleksjon Rond Leather Collection
Min side