Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Dyon Patent Large Crank Noseband With White Padding Double Bridle New English Collection

Produktnummer: 5610-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Dyon Patent Large Crank Noseband Double Bridle fra New English Collection er et dobbelt hodelag designet med tanke på funksjonalitet og stil. Her er en detaljert beskrivelse av hodelagets egenskaper:

- Supple anatomical 38 mm wide noseband: Nesebåndet er laget av mykt materiale og har en anatomisk form med en bredde på 38 mm. Denne designen bidrar til å gi en komfortabel og god passform rundt hestens nese.

- Noseband available in matte leather, patent leather, or patent leather with white lining: Nesebåndet er tilgjengelig i tre forskjellige materialer: matt skinn, patent skinn eller patent skinn med hvitt fôr. Dette gir deg muligheten til å velge den stilen og utseendet som passer best til din preferanse.

- Pull-back closure mounted on a padded protective backing: Hodelaget har en pull-back-lukning som er montert på en polstret og beskyttende bakside. Dette bidrar til å gi en sikker og komfortabel passform rundt hestens hode.

Dyon Patent Large Crank Noseband Double Bridle fra New English Collection er et hodelag av høy kvalitet som tilbyr både funksjonalitet og stil. Det anatomiske nesebåndet gir en behagelig passform, mens valgmuligheten mellom forskjellige materialer gir deg frihet til å velge det som passer best til din smak. Med pull-back-lukningen og den polstrede bakiden får du en trygg og komfortabel opplevelse for hesten din.

Spesifikasjoner
Kolleksjon New English Collection
Min side