Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Dyon Patent Large Crank Noseband With White Padding Double Bridle Working By Dyon

Produktnummer: 5737-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Dyon Patent Large Crank Noseband Double Bridle Working By Dyon Matte Large Crank Noseband Double Bridle er et dobbelt hodelag designet for arbeid og prestasjon. Her er en detaljert beskrivelse av hodelagets egenskaper:

- Supple V-shaped browband: Hodelaget har et mykt V-formet pannebånd som gir en behagelig passform og legger til et elegant preg på utseendet.

- Supple anatomical noseband: Nesebåndet er også laget av mykt materiale og har en anatomisk form. Dette sikrer god komfort og støtte for hesten under arbeidet.

- Noseband available in matte leather, patent leather, or patent leather with white lining: Nesebåndet er tilgjengelig i tre forskjellige materialer: matt skinn, patent skinn eller patent skinn med hvitt fôr. Dette gir deg muligheten til å velge den stilen og utseendet som passer best til dine preferanser og behov.

- Pull-back closure mounted on a padded protective backing: Hodelaget har en pull-back-lukning som er montert på en polstret og beskyttende bakside. Dette sikrer en sikker og komfortabel passform rundt hestens hode under arbeidet.

Dyon Patent Large Crank Noseband Double Bridle Working By Dyon Matte Large Crank Noseband Double Bridle er et hodelag av høy kvalitet som er spesielt designet for å imøtekomme kravene til arbeid og prestasjon. Med det myke V-formede pannebåndet og anatomiske nesebåndet sikrer det god komfort og bevegelsesfrihet for hesten din. Du kan også velge mellom forskjellige materialer for nesebåndet for å oppnå ønsket utseende og stil. Den polstrede bakiden og pull-back-lukningen gir ekstra beskyttelse og sikkerhet under arbeidet. Dette hodelaget er ideelt for ryttere som ønsker både funksjonalitet og stil i sitt arbeidshodelag.

Spesifikasjoner
Kolleksjon Working By Dyon
Min side