Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Dyon Rope Drop Noseband Bridle New English Collection

Produktnummer: 5597-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Dyon Rope Drop Noseband Bridle fra New English Collection er et hodelag som er spesielt utviklet for trening og har en unik utforming. Her er en beskrivelse av de viktige egenskapene:

- Lett firkantet opphøyd pannebånd med dekorativ søm: Pannebåndet på hodelaget har en lett firkantet opphøyning og er dekorert med vakker søm. Dette gir en stilig og sofistikert look som komplementerer hestens utseende.

- Tau laget av tre voksede tvinnede tråder: Nesebåndet er laget av en tynn tau som består av tre voksede og tvinnede tråder. Dette gir en slitesterk og holdbar konstruksjon som er egnet for trening.

- Smal pull-back-lukning montert på en myk polstret beskyttende lær: Hodelaget er utstyrt med en smal pull-back-lukning som gir en sikker og pålitelig festemekanisme. Lukningen er montert på en myk polstret beskyttende lær, som gir ekstra komfort og beskyttelse for hestens hode.

- Treningsspesifikt nesebånd: Dette nesebåndet er designet for kortvarig handling og skal ikke strammes. Det er viktig å sikre at nesebåndet har riktig passform ved å kunne gli to fingre mellom nesebåndet og hestens nese.

Dyon Rope Drop Noseband Bridle fra New English Collection er et hodelag som er ideelt for treningssituasjoner. Det firkantede opphøyde pannebåndet med dekorativ søm gir en elegant estetikk. Det tynne tauet laget av tre voksede tråder gir holdbarhet og funksjonalitet. Den smale pull-back-lukningen montert på en myk polstret lær sørger for en sikker og behagelig passform. Vær oppmerksom på at dette nesebåndet er ment å være løst og ikke stramt for å sikre god bevegelsesfrihet. Det er viktig å kontrollere at nesebåndet sitter riktig ved å kunne plassere to fingre mellom nesebåndet og hestens nese. Dette hodelaget er egnet for ryttere som ønsker et spesialisert nesebånd for treningssituasjoner.

Spesifikasjoner
Kolleksjon New English Collection
Min side