Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Dyon Rope Noseband Bridle New English Collection

Produktnummer: 5596-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Dyon Rope Noseband Bridle fra New English Collection er et hodelag som er spesielt utviklet for trening og har en unik utforming. Her er en beskrivelse av de viktige egenskapene:

  • Fleksibelt pannebånd: Pannebåndet på hodelaget er laget av mykt materiale som gir god komfort for hesten. Det er utformet for å sitte behagelig på pannen og bidrar til en god passform.

  • Tau laget av tre voksede tvinnede tråder: Nesebåndet er laget av en tynn tau som består av tre voksede og tvinnede tråder. Dette gir en slitesterk og holdbar konstruksjon som er egnet for trening.

  • Treningsspesifikt nesebånd: Dette nesebåndet er designet for kortvarig handling og skal ikke strammes. Det er viktig å sikre at nesebåndet har riktig passform ved å kunne gli to fingre mellom nesebåndet og hestens nese.

Dyon Rope Noseband Bridle fra New English Collection er et hodelag som er ideelt for treningssituasjoner. Det fleksible pannebåndet og det tynne tauet gir en behagelig og funksjonell opplevelse for hesten. Vær oppmerksom på at dette nesebåndet er ment å være løst og ikke stramt for å sikre god bevegelsesfrihet. Det er viktig å kontrollere at nesebåndet sitter riktig ved å kunne plassere to fingre mellom nesebåndet og hestens nese. Dette hodelaget er egnet for ryttere som ønsker et spesialisert nesebånd for treningssituasjoner.

Spesifikasjoner
Kolleksjon New English Collection
Min side