Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Dyon Working Fit Bridle Working By Dyon

Produktnummer: 5738-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Dyon Working Fit Bridle Working By Dyon er et hodelag som er spesielt designet for å gi god passform og komfort under arbeidet. Her er noen av egenskapene:

- Supple V-shaped browband: Pannebåndet har en V-formet design og er laget av mykt og smidig materiale. Dette bidrar til en behagelig passform og reduserer potensiell ubehag eller trykk på hestens panne.

- Combined noseband that avoids pressing on the infra-orbital foramina: Nesebåndet er kombinert og er utformet slik at det unngår å påvirke infraorbitalforamenene. Dette er åpningene under hestens øyne som gir plass til nerver og blodkar. Ved å unngå trykk på disse områdene, bidrar nesebåndet til å redusere potensielt ubehag for hesten.

- Decorative edging and saddle stitches: Hodelaget har dekorative kanter og sadelsømmer som gir en stilig og elegant finish. Disse detaljene legger til estetisk appell og gir hodelaget et sofistikert utseende.

Dyon Working Fit Bridle Working By Dyon er et pålitelig og funksjonelt hodelag som er designet for å oppfylle behovene til arbeidshesten. Med fokus på passform, komfort og estetikk, gir det en god ridetur for både hesten og rytteren.

Spesifikasjoner
Kolleksjon Working By Dyon
Min side