Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Dyon X-Fit Bridle New English Collection

Produktnummer: 5601-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Dyon X-Fit-hodelaget er det mest avanserte hodelaget når det gjelder tilpasning til hestens anatomi og sikring av komfort. Her er en beskrivelse av dets viktige egenskaper:

  1. Fleksibelt V-formet pannebånd: Pannebåndet er laget av mykt og fleksibelt materiale i en V-form, som tilpasser seg hestens panne og reduserer risikoen for trykkpunkter eller ubehag. Dette sikrer en behagelig passform og gir hesten større bevegelsesfrihet.

  2. Hodelaget med enkelt sidestykke: Hodelaget har et enkelt sidestykke der både neseremmens sidestykke og bittfestet er festet. Denne designen bidrar til å fordele trykket jevnt over sidene av hestens hode, samtidig som den gir stabilitet og balanse.

  3. Ekstra myk Grakle-neserem: Grakle-neseremmen er laget av spesielt mykt og fleksibelt materiale for å sikre en behagelig passform og unngå ubehag eller trykk på hestens ansikt. Denne neseremmen er utformet for å løsne opp trykket på beinene i ansiktskammen og forhindre at det oppstår press på infraorbitalåpningene under øynene.

  4. Tilpasset for å unngå trykk på sensitive områder: Dyon X-Fit-hodelaget er nøye utformet for å unngå eller lindre trykk på de mest sensitive områdene på hestens hode. Ved å tilpasse seg hestens anatomi og plassere trykket riktig, reduserer det risikoen for ubehag, irritasjon eller skader.

Dyon X-Fit-hodelaget er designet med fokus på hestens komfort og velvære. Ved å tilpasse seg hestens anatomi og unngå trykkpunkter på de sensitive områdene på hodet, gir det en mer behagelig og skånsom opplevelse for hesten under ridning eller trening.

Spesifikasjoner
Kolleksjon New English Collection
Min side