Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

EGO7 Dressage FG Breech

Produktnummer: 3602-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

EGO7 Dressage Breech er en teknisk avansert ridebukse spesielt designet for dressurridning. Denne buksen er laget av høykvalitetsmaterialer og er utstyrt med innovative detaljer som gir ryttere enestående komfort og ytelse.

Dressage Breechen er laget av et pustende og elastisk stoff som gir god bevegelsesfrihet og komfort under ridning. Buksen har en tettsittende passform og en høy midje som gir en flatterende silhuett og bidrar til å forhindre unødvendig friksjon mellom rytteren og salen.

EGO7 Dressage Breech har også en silikongrip på knærne og setet, som gir ekstra feste og stabilitet i salen. Denne silikongripen bidrar til å forbedre rytterens balanse og kontroll under ridning.

Ridebuksen har praktiske lommer foran og bak, som gir deg mulighet til å oppbevare små nødvendigheter som nøkler eller godbiter til hesten.

EGO7 Dressage Breech er tilgjengelig i forskjellige farger og størrelser, slik at du kan finne den perfekte passformen og stilen for deg. Med EGO7 Dressage Breech vil du ha en bukse som gir deg den beste opplevelsen under dressurridning, med optimal komfort og ytelse.

Min side