Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

EGO7 Jumping VB Breech

Produktnummer: 3601-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

EGO7 VB Breech er en teknisk avansert ridebukse spesielt designet for ett moderne utseende. Denne buksen er laget av høykvalitetsmaterialer og er utstyrt med innovative detaljer som gir ryttere enestående komfort og ytelse.

VB Breechen er laget av et pustende og elastisk stoff som gir god bevegelsesfrihet og komfort under ridning. Buksen har en tettsittende passform og en høy midje som gir en flatterende silhuett og bidrar til å forhindre unødvendig friksjon mellom rytteren og salen.

EGO7 VB Breech har også en silikongrip på knærne og setet, som gir ekstra feste og stabilitet i salen. Denne silikongripen bidrar til å forbedre rytterens balanse og kontroll under ridning.

Ridebuksen har praktiske lommer foran og bak, som gir deg mulighet til å oppbevare små nødvendigheter som nøkler eller godbiter til hesten.

EGO7 VB Breech er tilgjengelig i forskjellige farger og størrelser, slik at du kan finne den perfekte passformen og stilen for deg. Med EGO7 VB Breech vil du ha en bukse som gir deg den beste opplevelsen under ridingen, med optimal komfort og ytelse.

Min side