Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

EGO7 Mini Chaps Lyra

Produktnummer: 3710-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

EGO7 Lyra Mini Chaps er den perfekte løsningen for ryttere som ønsker en fleksibel og komfortabel passform. Disse mini-chapsene er laget av høykvalitets italiensk lær og er utformet for å gi maksimal komfort og ytelse.

Lyra Mini Chaps har en anatomisk passform som gir en tett og støttende passform rundt leggen, og samtidig lar deg bevege deg fritt i salen. Det myke og elastiske materialet sikrer en behagelig passform, samtidig som det gir god beskyttelse mot riper og skader.

Disse mini-chapsene har en glidelås på baksiden, noe som gjør dem enkle å ta av og på. Glidelåsen er dekket med en beskyttende lærklaff for å beskytte den mot slitasje og skade.

EGO7 Lyra Mini Chaps er tilgjengelig i en rekke forskjellige størrelser og farger, slik at du kan finne den perfekte passformen og stilen for deg og din hest. Disse chapsene er også enkle å rengjøre og vedlikeholde, slik at de holder seg i god stand i lang tid fremover.

Med EGO7 Lyra Mini Chaps kan du være trygg på at du vil ha en komfortabel og pålitelig ridetur hver gang du svinger deg opp i salen.

Min side