Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

EGO7 Tall Boots Aries No Laces Black

Produktnummer: 3702-master
Fra: inkl. mva.
Størrelse
Høyde/Vidde

EGO7 Aries er en teknisk avansert ridestøvel som er designet for å gi ryttere enestående komfort, ytelse og stil. Disse støvlene er laget av høykvalitets italiensk lær og er utstyrt med innovative funksjoner som gir en tett og støttende passform.

Aries-støvlene har en anatomisk utformet fotseng som gir en optimal passform og støtte for foten. Støvlene er utstyrt med en elastisk legg som gir ekstra tilpasningsevne og komfort.

Støvlene har en fleksibel og stabil såle som gir en naturlig følelse i stigbøylene og god støtte og stabilitet til foten. Aries-støvlene har også et innovativt ventilasjonssystem som gir god luftsirkulasjon for å holde føttene tørre og komfortable under ridning.

Disse ridestøvlene har en elegant og moderne design som passer perfekt til både konkurranser og hverdagsbruk. Aries-støvlene har en glidelås på baksiden som gjør dem enkle å ta av og på. Glidelåsen er dekket med en beskyttende lærklaff for å hindre slitasje og skade.

EGO7 Aries er tilgjengelig i flere forskjellige størrelser og farger, slik at du kan finne den perfekte passformen og stilen for deg og din hest. Med EGO7 Aries-støvlene vil du ha en ridestøvel som er både teknisk avansert og stilig, og som gir deg optimal ytelse og komfort på alle dine rideturer.

Min side