Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Grooming Deluxe Chestnut Helmet Bag

Produktnummer: 2301-master
Fra: inkl. mva.
Farge

- Oppbevar, beskytt og transportér hjelmen din overalt
- Kunstig kaninpels på innsiden
- 1 stor lomme for hjelmen din, 2 mindre lommer på siden for oppbevaring av små gjenstander
- 1 stort håndtak på toppen, justerbar stropp på baksiden
- Føtter på bunnen av bagen for å beskytte mot skitt

Hva som gjør det spesielt
Denne elegante Chestnut Helmet Bag lar deg oppbevare, beskytte og ta med deg hjelmen din hvor som helst. Takket være håndtaket på toppen av bagen og den avtagbare stroppen, er hjelmbagen perfekt å ta med seg til konkurranser. Hjelmbagen har en navneholder, slik at du aldri mister den kjære bagen din.

Stoff og materialer
Utsiden av hjelmbagen er laget av kunstig skinn med semsket finish. Innsiden av bagen er foret med kunstig kaninpels som beskytter hjelmen din mot riper. I tillegg til beskyttelse fungerer den kunstige kaninpelsen også som en støtdemper. Stoffet matcher de andre Grooming Deluxe-produktene.

Form og størrelse
Hjelmbagen er laget for å oppbevare alle typer ridehjelmer. Baksiden av bagen er forsterket for ekstra holdbarhet. Hjelmbagen har en lomme på venstre og høyre side. Disse lommene er lukket med glidelås og er perfekte for å oppbevare hårtilbehør, hansker, telefon eller nøkler. Den avtagbare og justerbare stroppen gjør at du kan transportere bagen på den mest behagelige måten for deg. Mål: 33 x 21 x 25 cm

Vedlikeholdsråd
Takket være føttene på bunnen av bagen, trenger den ikke å stå i skitt. Bruk en fuktig klut for å rengjøre Chestnut Helmet Bag.

Spesifikasjoner
Materiale Vegansk Lær, Vegansk Kaninpels
Vaskeinstrukser av produkter Ikke vaskemaskin
Tekstil brukt i produktet Semsket
Bruk Transport, Stallen, Reise
Min side