Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Grooming Deluxe Grooming Bag Set

Produktnummer: 23443000
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

  • Sterk og romslig veske
  • Justerbart interiør for bedre organisering
  • Sterkt 600D yttermateriale
  • Justerbar stropp
  • Passer til Kentucky-reiseproduktene

Hva er spesielt Denne stellevesken lar deg oppbevare alle stelleessensiellene. Takket være de justerbare innsatsene kan du organisere vesken slik du ønsker. På grunn av den store størrelsen passer til og med sprayflasker i denne vesken.

Stoff og materialer Utsiden av vesken er laget av sterkt 600D polyester. Dette stoffet er sterkt og enkelt å vedlikeholde. Skilleveggene og klaffen på innsiden av stellevesken er laget av et glatt smussavvisende for og hovedrommet er laget av myk fleece. Stellevesken passer til de andre Kentucky-reise- og stallproduktene.

Form og størrelse Innsiden er justerbar med sterke borrelåsdivisjoner. På grunn av dette kan du arrangere vesken slik du ønsker. Hovedrommet lar deg oppbevare børstene dine, sprayflaskene og andre stelleessensieller. På innsiden av klaffen er det en separat lomme for å oppbevare mindre gjenstander. På forsiden er det et stort rom som kan holde ting som flettebånd, tråd og nål. På begge sider finner du en utvidbar nettlomme. Stellevesken lukkes med en solid glidelås og har en avtagbar stropp med skulderputer for enkel og komfortabel reise. Vesken er forsterket på sidene, noe som gir den ekstra styrke og beskyttelse til børstene. Målene på stellevesken er 42,5 cm x 32,5 cm x 20 cm (L x H x B).

Vedlikeholdsguide Bunnen av vesken er utstyrt med føtter slik at den ikke står direkte på bakken. For å fjerne smuss, anbefaler vi å bruke en fuktig klut.

Spesifikasjoner
Varenummer til leverandør 82142-SET
Bruk Transport, Konkurranse, Stallen
Min side