Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Hamilton Florence Grip Riding Tights

Produktnummer: 2258-master
Fra: inkl. mva.
Størrelse

Hamilton Florence Grip Riding Tights er et stilig og funksjonelt valg for ryttere. Disse ridetightsene er designet med både komfort og ytelse i tankene.

Tightsene har et grepemønster på setet og innersiden av lårene, som gir utmerket stabilitet og sikkerhet i salen. Dette grepemønsteret hjelper rytteren med å opprettholde en stabil posisjon og forbedrer kontakten med hesten.

Laget av en elastisk og pustende stoffkvalitet, tilbyr Florence Grip Riding Tights en behagelig passform og gir bevegelsesfrihet under ridning. Stoffet transporterer bort fuktighet, slik at rytteren holder seg tørr og komfortabel selv under intense treningsøkter eller i varmt vær.

Disse ridetightsene har en moderne og strømlinjeformet design, som gjør dem egnet både til trening og konkurranse. De er tilgjengelige i ulike farger, slik at rytteren kan uttrykke sin personlige stil.

Hamilton Florence Grip Riding Tights er et pålitelig valg for ryttere som verdsetter både komfort og ytelse. Enten du trener i ridebanen eller konkurrerer i stevner, gir disse tightsene støtte og fleksibilitet du trenger for en vellykket ridetur.

Min side