Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Hamilton Paris Grip Riding Breeches

Produktnummer: 2251-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Hamilton Paris Grip Riding Breeches er et elegant og funksjonelt valg for ryttere. Disse ridebukseene er designet med fokus på både stil og ytelse.

Breechesene har et gripende mønster på setet og innersiden av lårene, noe som gir ekstra stabilitet og sikkerhet i salen. Dette hjelper rytteren med å opprettholde et solid grep og forbedrer kontakten med hesten.

Laget av en stretchy og pustende stoffkvalitet, gir Paris Grip Riding Breeches en behagelig passform og god bevegelsesfrihet under ridning. Stoffet er også fukttransporterende, som holder rytteren tørr og komfortabel selv under intense treningsøkter eller i varmt vær.

Disse ridebukseene har en klassisk og stilig design som passer både til trening og konkurranser. De har fine detaljer og er tilgjengelige i ulike farger, slik at rytteren kan velge en stil som passer deres personlige preferanser.

Hamilton Paris Grip Riding Breeches er et pålitelig valg for ryttere som ønsker både stil og ytelse. Uansett om du trener i ridebanen eller konkurrerer i stevner, vil disse ridebukseene gi deg den nødvendige støtten og komforten du trenger for en vellykket ridetur.

Min side