Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Hamilton Rome Grip Riding Breeches

Produktnummer: 2253-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Hamilton Rome Grip Riding Breeches er en moderne og funksjonell ridebukse som passer perfekt for ryttere som ønsker stil og ytelse i ett.

Ridebuksene har et gripende mønster på setet og innersiden av lårene, noe som gir ekstra stabilitet og godt grep i salen. Dette bidrar til å opprettholde en solid og balansert posisjon under ridningen.

Laget av et stretchy og pustende stoff, gir Rome Grip Riding Breeches en behagelig passform og god bevegelsesfrihet. Stoffet transporterer også bort fuktighet, slik at rytteren kan holde seg tørr og komfortabel under hele rideturen.

Ridebuksene har en moderne og trendy design, med fine detaljer og en flatterende passform. De er tilgjengelige i forskjellige farger, slik at rytteren kan velge en stil som passer deres personlige preferanser.

Hamilton Rome Grip Riding Breeches er et pålitelig valg for ryttere som ønsker komfort, stil og funksjonalitet. Uansett om du trener i ridebanen eller konkurrerer i stevner, vil disse ridebuksene gi deg den nødvendige støtten og bevegelsesfriheten du trenger for å prestere på ditt beste.

Min side