Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Hamilton Show Socks 2pk

Produktnummer: 2207-master
Fra: inkl. mva.
Farge

Hamilton Show Socks 2pk er et sett med to par sokker av høy kvalitet som er spesielt designet for å oppfylle behovene til ryttere under show- og konkurranseforhold. Disse sokkene kombinerer stil, komfort og funksjonalitet for å sikre at du ser profesjonell ut og føler deg bra på showdagen.

Sokkene har en anatomisk passform som er utviklet for å gi en behagelig og støttende passform rundt foten. De er laget av pustende materialer som bidrar til å holde føttene dine tørre og komfortable under lange dager i ridestøvlene.

Hamilton Show Socks har en klassisk og elegant design som komplementerer show-antrekket ditt. De er vanligvis tilgjengelige i nøytrale farger som hvit eller svart, slik at de passer til enhver ridestil og dressurkrav. Sokkene er også diskrete og passer godt til ridestøvlene dine, slik at fokuset ligger på deg og din presentasjon i arenaen.

Med sitt slitesterke materiale og godt håndverk kan du være sikker på at disse sokkene er laget for å vare. De er konstruert for å motstå slitasje og gi deg pålitelig ytelse gjennom mange show- og konkurranseopptredener.

Hamilton Show Socks 2pk gir deg en praktisk pakke med to par sokker, slik at du alltid har en reserve eller kan bytte sokker mellom ridene. Dette er spesielt nyttig under lengre konkurransedager, hvor det er viktig å ha rene og friske sokker for optimal komfort og hygiene.

Enten du er en seriøs konkurranseutøver eller ønsker å se profesjonell ut på showet ditt, er Hamilton Show Socks 2pk et pålitelig valg. Med sin kombinasjon av stil, komfort og holdbarhet, gir disse sokkene deg den ekstra kanten du trenger for å skinne på showdagen.

Min side