Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

HS Espertaco Ridehanske

Produktnummer: 3304-master
Fra: inkl. mva.
Størrelse

Introduserer HS Espertaco Ridehanske – selve symbolet på komfort og stil for ryttere. Disse hanskene er nøye utformet med rytternes tilfredshet i tankene, og tilbyr en kombinasjon av funksjonalitet og estetikk.

Håndflaten på hanskene er laget av et pustende og høykvalitets, fløyelsmykt PU-materiale som gir en luksuriøs følelse og optimalt grep om tøylene. Dette sikrer en trygg og behagelig holdning under rideturene. Bakre del av hanskene er laget av stretchy nylon, som gir fleksibilitet og enkel bevegelighet.

Med sin livlige og iøynefallende design har HS Espertaco Ridehanske en fargerik stretchy nylon bakre del som tilfører en pop av farge til ditt ridetøy. Kontrastfargede pipingdetaljer forbedrer det visuelle utseendet og får disse hanskene til å skille seg ut fra mengden.

For økt holdbarhet og lang levetid er fingrene på disse hanskene forsterket der tøylene holdes, slik at de tåler hyppig bruk og opprettholder sin kvalitet over tid.

Lukkingen rundt håndleddet bruker en praktisk borrelås, som gjør det enkelt å feste hanskene på plass. Borrelåsen har også en trykt Hauke Schmidt Finest Gloves-logo, som tilfører en touch av sofistikasjon og merkegjenkjennelse.

HS Espertaco Ridehanske er tilgjengelig i to livlige fargealternativer: oransje og rosa. Velg den fargen som best matcher din personlige stil eller som legger til en morsom element til ditt rideantrekk.

Når det gjelder størrelse, passer disse hanskene normalt, så det anbefales å bestille din vanlige størrelse for en perfekt passform og komfort.

Hev opplevelsen din i salen med HS Espertaco Ridehanske – den ideelle kombinasjonen av komfort, stil og holdbarhet. Nyt hvert øyeblikk i salen samtidig som du viser frem din individualitet og kjærlighet for hestemote.

Min side