Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

HS Nordic Dream Ridehanske

Produktnummer: 3302-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

HS Nordic Dream Ridehanske er et førsteklasses produkt fra Hauke Schmidt Handschuhe, spesielt utviklet for ryttere som ønsker komfort og funksjonalitet i kalde og utfordrende værforhold. Disse ridehanskene kombinerer et elegant design med tekniske egenskaper for å gi en optimal opplevelse i salen, selv under krevende nordiske forhold.

Hanskekonstruksjonen er nøye utformet for å sikre en perfekt passform og beskyttelse. De er tilgjengelige i forskjellige størrelser for å sikre en tett og behagelig passform til hånden din. Hauke Schmidt Handschuhe er kjent for sin dedikasjon til kvalitet og detaljert håndverk, og HS Nordic Dream Ridehanske leverer akkurat det.

Med Nordic Dream Ridehanske får du materialer av høyeste kvalitet som er spesialdesignet for å takle kalde og fuktige forhold. Disse hanskene kan være laget av slitesterkt lær eller innovative syntetiske materialer som er vanntette og pustende. Dette gir deg både beskyttelse mot vær og vind, samtidig som det opprettholder god fleksibilitet og grep på tøylene.

Den termiske isolasjonen i HS Nordic Dream Ridehanske sikrer at hendene dine holder seg varme og komfortable selv under de kaldeste forholdene. Med spesifikke isoleringsmaterialer og fôr som holder på kroppstemperaturen, kan du ri med tillit og fokus uten å bli distrahert av kulden.

Disse ridehanskene er også utstyrt med smarte funksjoner som øker bekvemmeligheten. De kan ha justerbare stropper rundt håndleddet for å sikre en tilpasset passform og forhindre inntrengning av kulde. Noen modeller kan også ha touchscreen-kompatible fingertupper, slik at du enkelt kan bruke mobiltelefonen eller andre berøringsskjermer uten å ta av deg hanskene.

Uansett om du er en ivrig turgåer, konkurranserytter eller bare nyter rideturer i naturen, vil HS Nordic Dream Ridehanske være en pålitelig følgesvenn. Med sitt elegante design, overlegne komfortnivå og beskyttelse mot kulde, er disse ridehanskene skapt for å møte de tøffeste nordiske forholdene. Velg HS Nordic Dream Ridehanske og la ingenting stoppe deg fra å nyte ridningen året rundt.

Min side