Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Kentucky 4d Spacer Cooler Sheet

Produktnummer: 2374-master
Fra: inkl. mva.
Farge på dekken
Størrelse (cm)

4D Spacer Cooler-teppet er et svært lett og multifunksjonelt dekken.
- Ekstremt pustende
- Lettvektig
- Dempende effekt

Hva som gjør det spesielt
4D Spacer Cooler-teppet er et svært lett og multifunksjonelt dekken. Det betyr at det kan brukes til mange forskjellige formål, som transport, nedkjøling av hesten etter trening eller som fluedekken. Det kan også brukes som et liner-dekken i kombinasjon med et annet dekken. Totalt sett har dekkenet et klassisk utseende og gir den fulle Kentucky-stilen.

Materialer og stoffer
4D-materialet er svært pustende, noe som gjør at varme og svette raskt kan bli transportert bort fra hesten og tørke raskt. På grunn av sin honningkakesstruktur gir 4D-spacer en myk effekt (dette materialet brukes ofte i madrasser eller bilseter) samtidig som det er svært motstandsdyktig. Vegansk saueskinn er lagt til på manken for ekstra komfort.

Form og størrelse
Dekkenet er designet for å ligge tett inntil kroppen, samtidig som det respekterer hestens anatomi. 4D Spacer Cooler-teppet har doble forlukninger foran og to kryssgjorder med klips som er forsterket med vegansk skinn. Halekorden er avtakbar.

Vedlikeholdsguide
Maskinvaskbar
De fleste av våre produkter kan maskinvaskes på 30 grader. Vi anbefaler imidlertid å vaske det så sjelden som mulig og bruke våre beskyttende vaskeposer for å opprettholde kvaliteten på lang sikt. Vi anbefaler også å bruke profesjonelle maskiner (større kapasitet) for å begrense skader på grunn av trommelen i en vanlig vaskemaskin. For å tørke det, sett det enkelt utendørs på en solfylt dag. Dette produktet kan ikke tørkes i tørketrommel.

Spesifikasjoner
Sesong produktet passer til Sommer, Vår, Høst, Vinter
Vaskeinstrukser av produkter Maskinvask 30grader, Ikke tørketrommel
Bruk Utendørs, Transport, Stallen
Myk mot pelsen Ja
Pustende Ja
Min side