Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Kentucky Chest Expander Quilted with Sheepskin

Produktnummer: 2386-master
Fra: inkl. mva.
Farge

Brystutvideren er perfekt for hester med bred brystparti

Trenger hesten din litt mer plass ved brystet? Vår brystutvider sørger for at alle dekken passer perfekt.

- Enkel å bruke og vedlikeholde
- Ekstremt mykt
- Gir opptil 19 cm ekstra plass
- Passer til alle dekken

Hva som er spesielt
Trenger hesten din litt mer plass ved brystet? Vår brystutvider sørger for at alle dekken passer perfekt. Vår brystutvider er universell og passer til dekken med samme type lukking (som Horseware Amigo-dekken).

Brystutvideren er perfekt for hester med bred brystparti eller større hesteraser som Quarter Horse.

Materialer
Utsiden av brystutvideren er quiltet med vegansk saueskinn og har 2 spenner. Den er laget av 600D polyester med diamantquilting, noe som matcher vår stalldekken. Denne ytterstoffet er svært motstandsdyktig mot rifter. Innsiden av brystutvideren er laget av vårt velkjente kunstige saueskinn, som også brukes i vårt berømte transportgrime. Dette gjør det ekstremt mykt å ta på.

I tillegg til de to spennene er det også en borrelåslukning for å sikre at brystutvideren holder seg på plass.

Form og størrelse
Denne brystutvideren med vegansk saueskinn og to spenner gir opptil 19 cm ekstra plass. Avstanden mellom de to spennene er 12 cm.

Vedlikeholdsråd
De fleste av produktene våre kan vaskes i maskin på 30 grader. Vi anbefaler imidlertid å vaske det så sjelden som mulig og bruke våre beskyttende vaskeposer for å opprettholde kvaliteten på lang sikt. Vi anbefaler også å bruke profesjonelle maskiner (større kapasitet) for å begrense skade på grunn av trommelen i den vanlige vaskemaskinen. For å tørke det, kan du bare legge det utendørs på en solfylt dag. Tørketrommel anbefales ikke.

Min side