Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Kentucky Deep Fetlock Boots

Produktnummer: 2366-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Deep Fetlock Boots
Størrelse M

- Sterkt TPU-skall med flere ventilasjonshull for optimal ventilasjon og nedkjøling
- Designet med forbedret snitt for maksimal bevegelsesfrihet
- Høy pusteevne med 3D Spacer-fôr for ekstra komfort og pusteevne
- Utvidet del av myk gummi for å beskytte kronrandområdet
- Godkjent for unghestklasser

Spesielt
Deep fetlock-boots er laget av et sterkt TPU-skall med flere ventilasjonshull og større trekantmønstret ventilasjon. Innvendig del av støvlene er forsterket med et ekstra lag TPU for å tåle høy belastning når bakbeina beveger seg. Deep Fetlock Boots har et forlenget 3D Spacer-fôr som dekker innsiden av kronrandområdet og beskytter mot kutt eller andre skader. Utsiden av 3D Spacer er forsterket med myk gummi. Deep Fetlock-boots er godkjent for show jumping-klasser for unge hester i henhold til FEI-reglene.

Stoffer og materialer
Støvlene er laget med vårt svært pustende og velkjente 3D Spacer-fôr som brukes i våre 3D Spacer-turnout-støvler og hestedekken. De har et robust ytterskall laget av lett, men sterkt TPU. Vår ekstra høye kvalitet på borrelåsen gir maksimalt grep og sikkerhet for hesten din, slik at støvlene ikke vrir seg eller glir ned.

Form og størrelse
Takket være den anatomisk formede designen passer støvlene godt rundt hestens ben for maksimal komfort og beskyttelse. Dette gir hesten maksimal bevegelsesfrihet for å kunne hoppe bedre.

Støvlene er tilgjengelige i størrelse M.

Vedlikeholdsinstruksjoner
Støvlene kan maskinvaskes på 30°C (ikke tørketrommel). Vi anbefaler alltid å bruke en vaskepose for å unngå riper forårsaket av tørketrommelen. Du kan enkelt bruke vår støvlerens, spesielt utviklet for TPU-støvler, for å gi støvlene den siste finishen og få dem til å se ut som nye.

Spesifikasjoner
Materiale Protect Impact Gel, TPU
Vaskeinstrukser av produkter Boot Cleaner, Ikke Tørketrommel, Vaskemaskin 30℃
Bruk Konkurranse, Trening
Pustende Ja
Lettvektig Ja
Støtabsorberende Ja
FEI Godkjent Ja
Min side