Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Kentucky Dog Coat Pearls

Produktnummer: 1581-master
Fra: inkl. mva.
Størrelse

- Horisontal quilting og perlebånd
- Kunstig kaninpelsfôr og 160g fylling for ekstra varme
- Kunstig saueskinn rundt halsen
- Borrelåslukninger på brystet og magen
- Kan maskinvaskes

Hva som gjør den spesiell
Takket være perlebåndet er hundejakken Pearls en virkelig blikkfang. De varme og holdbare materialene holder hunden din varm under alle typer vinterforhold.

Stoffer og materialer
Jakken har en fylling på 160g og et kunstig kaninpelsfôr. Dette foret er veldig mykt, behagelig og fungerer som et ekstra isolerende lag. Hette på hundejakken er laget av kunstig saueskinn. Dette er et veldig mykt og varmt stoff som skaper en koselig effekt. Den elegante jakken har unik horisontal quilting og er laget av pustende materialer (43% nylon, 43% polyester og 14% spandex). Dette stoffet er elastisk for å gi enda bedre form og dermed enda mer komfort for hunden din. Det flotte perlebåndet er festet godt til jakken.

Form og størrelse
Hundejakken har borrelåslukning på fronten og magen. Lukningene er avsluttet med kunstlær-lapper. Den kunstige saueskinnshetten kan brettes tilbake over nakken for ekstra beskyttelse.

Vedlikeholdsguide
Hundejakken Pearls kan maskinvaskes på 30 °C. For å beskytte jakken i vaskemaskinen, anbefaler vi å lukke borrelåsstroppene og legge jakken i en vaskepose. La jakken tørke naturlig.

Spesifikasjoner
Materiale Vegansk Kaninpels, Vegansk Saueskinn
Sesong produktet passer til Høst, Vår, Sommer, Vinter
Vaskeinstrukser av produkter Vaskemaskin 30℃
Tekstil brukt i produktet Perler
Myk mot pelsen Ja
Pustende Ja
Isolasjon 160gr
Min side