Skip to main content
Til toppen
Fleksibel betalingsløsning
Over 100 000 varer på lager
Sendes idag*

Kentucky Dog Coat Reflective Water Repellent Belly Cover

Produktnummer: 2190-master
Fra: inkl. mva.
Størrelse

- Reflekterende og vannavstøtende stoff
- 150g fiberfyllfylling
- Magebeskyttelse for ekstra varme
- Enkel å ta på
- Kan vaskes

Hva som gjør den spesiell
Denne hundejakken tilbyr din hund den ultimate beskyttelsen! Hundejakken reflekterende og vannavstøtende beskytter hunden din mot kjøretøy, kaldt vær og regn. Magebeskyttelsen gir ekstra beskyttelse mot vinterforhold, samtidig som hunden din kan bevege seg fritt.

Stoffer og materialer
Utsiden av hundejakken har et reflekterende lag for å advare alle forbipasserende om at hunden din er på veien. Dette laget er belagt for å gjøre det vannavstøtende, noe som holder hunden din tørr på regnfulle dager. Både hundejakken og magebeskyttelsen er fylt med 150g fiberfyll for å holde hunden din varm på kalde dager. Innsiden av hundejakken er foret med kunstig kaninpels, noe som sørger for at jakken holder seg på plass på hunden din. Kaninpelsen er også veldig myk og fungerer som et isolasjonslag for å opprettholde hundens kroppstemperatur.

Form og størrelse
Hundejakken lukkes først på brystet, deretter kan du lukke magebeskyttelsen med 2 sterke borrelåsfester. Hunden din trenger ikke å trå inn i hundejakken. Vi har også inkludert en hette i samme reflekterende stoff som kan brettes over for ekstra beskyttelse på nakken.

Vedlikeholdsguide
Hundejakken kan vaskes på 30 grader, vi anbefaler ikke å bruke tørketrommel. For bedre vannavstøtende resultat anbefaler vi å bruke en fluorkarbonbehandling på jakken etter at du har vasket den mer enn fem ganger.

Spesifikasjoner
Myk mot pelsen Ja
Vindtett Ja
Sesong produktet passer til Høst, Vinter
Materiale Vegansk Kaninpels
Vaskeinstrukser av produkter Vaskemaskin 30℃
Vannavisende Ja
Isolasjon 150gr
Refleks Ja
Min side