Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Kentucky Dog Coat Waterproof 300gr

Produktnummer: 1530-300gr-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Denne fantastiske vanntette hundejakken med 300g fylling gir enhver hund en tørr og varm jakke under kalde, våte vinterdager.
- Et must for en hund som ikke liker kaldt, regnfullt vær
- Varm fylling og kunstig kaninpelsfôr
- Vanntett, pustende membran
- Langvarige materialer
- Enkel å ta av og på

Hva som gjør den spesiell
Den vanntette hundejakken er et uunnværlig vintertilbehør for hunder som fryser lett eller ikke liker regn. Takket være den kunstige kaninpelsen på innsiden, er jakken svært behagelig å ha på. De sterke og pustende materialene er holdbare og enkle å vedlikeholde for optimal komfort for både deg og din firbente venn.

Stoffer og materialer
Ytterstoffet på hundejakken er laget av en slitesterk vanntett polyester med en pustende membran med en vannsøyle på 10 000 mm (ISO-standard). Dette gjør at hunden din kan løpe i regnet hele dagen uten å bli våt. Kanten og logoen på siden er reflekterende for å gjøre hunden synlig i mørket. For å beskytte hunden mot kaldt vær har jakken en fylling på 300 g og et kunstig kaninpelsfôr. Dette foret skaper små luftlommer som fanger og holder på hundens kroppsvarme. Det gir også pelsen en fin glans. Det følger også med en liten hette med kunstig saueskinn; hetten kan brettes tilbake over nakken for ekstra beskyttelse. Under hetten er det en klaff av kunstig skinn. Under klaffen er det et lite hull for å føre et bånd gjennom.

Form og størrelse
Den vanntette hundejakken kommer i størrelser fra XXS til XXL, slik at du enkelt kan finne en passende jakke til din kjære venn. Jakken er enkel å ta på takket være borrelåsfestingene på brystet og magen. Disse festene er svært sterke og motstandsdyktige, slik at hunden din kan leke fritt. Den har også en elastikk for å tilpasse jakken til hundens kropp.

Vedlikeholdsguide
Den vanntette hundejakken kan vaskes i maskin på 30 grader. For ekstra beskyttelse anbefaler vi å bruke en vaskepose og sørge for at festene er lukket. Etter at jakken er vasket mer enn 5 ganger, anbefales det å behandle den med fluorkarbon for å gjenopprette vannavvisende egenskaper. Hundejakken tåler ikke tørketrommel.

Spesifikasjoner
Materiale Vegansk Kaninpels, Vegansk Saueskinn
Sesong produktet passer til Høst, Vinter
Vaskeinstrukser av produkter Vaskemaskin 30℃
Vær som produktet passer til Regn
Myk mot pelsen Ja
Vindtett Ja
Pustende Ja
Vanntett Ja
Isolasjon 300gr
Min side