Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Kentucky Dog Coat Winter Pina 160gr

Produktnummer: 2407-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

"Det nødvendige hundedekkenet for kalde dager, Hundedekken Vinter Pina!"

  • Tilgjengelig i et bredt spekter av størrelser, du vil alltid finne riktig størrelse for hunden din!
  • Trendy quilting og farger

Hva er spesielt Hundedekken Vinter Pina er det første hundedekkenet som er tilgjengelig i et så bredt spekter av størrelser. Så, dette er det perfekte hundedekkenet for enhver type hund. Hundedekkenet kommer i trendy farger.

Stoffer & materialer Utsiden av dette hundedekkenet er sterk og motstandsdyktig mot rifter. Den er laget av PU-belagt 100% polyester. Innsiden av hundedekkenet er 210 T polyester med en polyfyllstoppning.

Quiltingen av dette hundedekkenet er moderne og trendy, akkurat som fargene. På krok- og løkkefestet er det en gummi Kentucky-logo i samme farge som hundedekkenet.

Form & størrelse Hvis du allerede har et Kentucky Hundedekken til hunden din, når du velger Hundedekken Vinter Pina, vennligst ta en størrelse større. Hvis dette er ditt første Kentucky Hundedekken, bruk størrelsesguiden vår for å finne den perfekte størrelsen.

Hundedekken Vinter Pina er det første hundedekkenet som er tilgjengelig i et så bredt spekter av størrelser. Lengden på lukkingen med klipslås på baksiden, kan også justeres i størrelse. Dette vil sørge for at mange flere hunderaser vil kunne bruke dette dekkenet, for eksempel: Grand Danois, (Italiensk) Greyhound, Chihuahua, osv. Dette er det perfekte hundedekkenet for enhver type hund. Du vil alltid finne riktig størrelse.

Hundedekkenet kan lukkes med krok- og løkkefester på magen. Denne lukkingen lukkes også med en klipslås. Nakkepartiet og halepartiet av hundedekkenet, har begge en elastikk for å justere hundedekkenet enda mer om nødvendig.

Etter nakkepartiet har hundedekkenet en glidelås hvor du kan tre en bånd gjennom.

Vaskeguide Hundedekken Vinter Pina er designet for å tåle vaskemaskinen på 30°. Vi anbefaler at du lukker krok- og løkkefestet og alle andre lukkinger før du legger hundedekkenet i vaskemaskinen. Vi anbefaler ikke å bruke en tørketrommel.

Min side