Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Kentucky Dog Harness Active Teddy Fleece

Produktnummer: 2396-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Det koseligste hundeselen for din beste venn, Dog Harness Active Teddy Fleece!

  • Veldig mykt materiale
  • Enkel lukking
  • Matcher med Dog Lead Teddy Fleece

Hva er spesielt Den koseligste hundeselen du vil finne, vår Dog Harness Active Teddy Fleece. Selen matcher ikke bare Dog Lead Teddy Fleece, men også vår Dog Sweater Teddy Fleece. Vil du også matche med hunden din? Kjøp vår Baseball cap Teddy Fleece.

Stoff og materialer Denne hundeselen har et så søtt utseende på utsiden på grunn av det veganske teddy fleece materialet. På innsiden er selen forsterket med nylon for å sikre komfort og ekstra styrke. Hundeselen har en ring for å feste vår matchende hundeleine.

Form og størrelse Selen kan justeres i nakken og magen, så du kan tilpasse den til den sikreste og mest komfortable passformen for hunden din. På grunn av de to klipsene rundt magen, trenger du bare å gli selen over hundens hode.

Vedlikeholdsveiledning Maskinvaskbar De fleste av våre produkter kan maskinvaskes på 30 grader. Vi anbefaler likevel å vaske den så sjelden som mulig og å bruke våre beskyttende vaskeposer for å bevare kvaliteten over lang tid. Vi anbefaler også å bruke profesjonelle maskiner (med større kapasitet) for å begrense skader som kan oppstå i trommelen til vanlige vaskemaskiner. For å tørke den, legg den bare ut på en solrik dag. Tørketrommel anbefales ikke.

Min side