Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Kentucky Dog Harness Active Velvet

Produktnummer: 2187-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

- Designet for maksimal komfort
- Trykket fordeles bedre takket være fløyelspolstringen
- Enkel å ta på hunden din
- 2 klips for å lukke selen
- Justerbar på 3 steder

Hva som er spesielt
Dog Harness Active Velvet er designet for maksimal komfort. Takket være fløyelsforsterkningene fordeles trykket bedre over hundens bryst. Derfor er selen ideell for lange turer og løping, samt for hunder med nakke- og ryggproblemer. Selen har 2 klips for å lukke selen, slik at du ikke trenger å løfte hundens bein for å ta den på. Selen kommer i flere farger for å passe til enhver type hund.

Stoffer og materialer
Basen på selen er laget av sterkt nylon som er svært motstandsdyktig mot rifter. Fløyelsforsterkningene er ekstremt myke og derfor behagelige å ha på. Dette forhindrer gnaging av pelsen og jevnt fordeling av trykket over hundens bryst. For en ekstra dempende effekt er fløyelspolstringen laget av en skumpute. De 2 klipsene er sterke og holdbare for å sikre hundens sikkerhet.

Form og størrelse
Selen kan justeres i nakken og på magen, slik at du kan tilpasse den til en sikker og behagelig passform for hunden din. På grunn av de to klipsene rundt magen, trenger du bare å skyve selen over hundens hode.

Vedlikeholdsråd
For å vaske selen, legg den enkelt i en vaskepose og vask den deretter på 30 grader. Pass på å lukke klipsene. Ikke tørk selen i tørketrommel.

Spesifikasjoner
Vaskeinstrukser av produkter Vaskemaskin 30℃
Tekstil brukt i produktet Velvet
Anatomisk Utformet Ja
Min side