Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Kentucky Dog Harness Body Safe Wool

Produktnummer: 1261-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Vær godt utrustet under neste tur med hunden din.

Body Safe Wool sele er et essensielt tilbehør når du har en hund. Det elegante ull-effekten vil tiltrekke seg oppmerksomheten under turene dine. Det myke materialet forhindrer ubehagelige gnagsår.

Dette er et flott alternativ når hunden din har en tendens til å trekke for mye i en vanlig halsbånd. Riktig plassert vil denne selen fordele trykket, som vanligvis havner på nakken, mot ribbeina for mer komfort.

Selen er veldig enkel å ta på og kan festes rundt hodet på hunden. Den har en justerbar borrelåsreim på brysthøyde og en annen lukkereim på magen. Håndtaket på baksiden gjør det enkelt å gripe tak i hunden din hvis det skulle være nødvendig.

Selen er tilgjengelig i syv forskjellige størrelser. Vi anbefaler å måle hundens omkrets for å velge riktig størrelse. For å gjøre dette, mål omkretsen av hundens bryst: plasser enten 2 fingre (for størrelser XXS-XS-S) eller 4 fingre (for størrelser ML-XL-XXL) bak forbeina og mål brystet fra denne avstanden. Vi anbefaler også at du kan putte hånden din under selen på baksiden av hunden. Når du prøver selen, må du sørge for at disse avstandene respekteres for å gi hunden din maksimal bevegelsesfrihet.

Noen ekstra tips:

  • Selen har riktig størrelse hvis skuldrene er frie
  • Selen er dårlig plassert hvis den "klemmer nakken"
  • Selen er for stor hvis hunden din kan få fremføttene ut av selen
  • Hvis hunden rygger og prøver å fjerne selen, unngå å trekke i den.
Spesifikasjoner
Vaskeinstrukser av produkter Vaskemaskin 30℃
Tekstil brukt i produktet Ull
Min side