Skip to main content
Til toppen
Fleksibel betalingsløsning
Over 100 000 varer på lager
Sendes idag*

Kentucky Fake Fur Rug

Produktnummer: 1593-master
Fra: inkl. mva.
Farge på dekken
Størrelse (cm)

Kentucky Fake Fur Rug er et ekstremt mykt og fluffy stallteppe som er perfekt for bruk på kalde dager. Dette teppet er laget av kunstig pels som er veldig myk og behagelig for hesten å ha på seg. Selv om teppet ikke har noen fylling, gir det likevel en god isolasjonsevne som holder hesten varm og behagelig i kaldt vær.

En annen fordel med dette teppet er at det er pustende og ikke forårsaker overoppheting. Teppet har også den praktiske egenskapen at spåner og andre ting ikke fester seg til stoffet, slik at det holder seg rent og pent over lengre tid.

Kentucky Fake Fur Rug kan også brukes som et underteppe eller et transportteppe på kalde dager. Det er anatomisk formet og har to avtakbare gjordstropper og dobbel frontlukking. Dette teppet er ferdig med detaljer i klassisk Kentucky Horsewear-stil, som gir det et sofistikert utseende.

Teppet kan enkelt vaskes i maskin på 30 grader, men tørketrommel anbefales ikke da dette kan skade den kunstige pelsen. Med god pleie vil dette teppet holde hesten varm og behagelig i mange sesonger fremover.

Spesifikasjoner
Myk mot pelsen Ja
Pustende Ja
Sesong produktet passer til Høst, Vår, Vinter
Bruk Transport, Konkurranse, Stallen
Materiale Kunstpels
Vaskeinstrukser av produkter Ikke Tørketrommel, Vaskemaskin 30℃
Flisavvisende Ja
Min side