Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Kentucky Fly Mask Classic w/Ears & Nose

Produktnummer: 2388-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Fluebeskyttelsesmasken Classic med ører og nese beskytter hestens ører, øyne og nese mot fluer og andre insekter. Et must i løpet av sommeren.
- Beskytter øyne, ører og nese
- Sterk og pustende
- 100% UV-beskyttende nettstoff

Det spesielle med masken
Fluebeskyttelsesmasken Classic med ører og nese gir maksimal beskyttelse mot insekter samtidig som den ikke plager hesten. Det er den perfekte løsningen for hester som er svært sensitive for insekter.

Masken er laget av et sterkt, men samtidig ekstremt pustende nettstoff. Ørene på fluebeskyttelsesmasken er laget av et sterkt og effektivt fluestrikket nettstoff. Dette er svært pustende og lett på varme sommerdager. Nesebeskyttelsen på masken er avtakbar med borrelås, noe som gir deg muligheten til å velge ønsket grad av beskyttelse.

Classic Fluebeskyttelsesmaskene er den perfekte løsningen for avlshester og hester som er ute hele døgnet. De vil holde seg på plass hele dagen og være 100% komfortable for hesten din.

Materialer og stoffer
Masken er laget av et sterkt 100% UV-beskyttende nettstoff og lycra som ikke tillater insekter å komme inn. På grunn av den plastbelagte pipingen i pannen, berører ikke masken hestens øyne og går alltid tilbake til sin opprinnelige form. Masken lukkes med en kraftig borrelås under hestens kjeve.

Form og størrelse
Fluebeskyttelsesmasken Classic med ører og nese kommer i størrelsene Full og Cob.

Vedlikeholdsguide
Maskinvaskbar
De fleste av våre produkter kan maskinvaskes på 30 grader. Vi anbefaler imidlertid å vaske det så sjelden som mulig og bruke våre beskyttende vaskeposer for å opprettholde kvaliteten på lang sikt. Vi anbefaler også å bruke profesjonelle maskiner (større kapasitet) for å begrense skader på grunn av trommelen i en vanlig vaskemaskin. For å tørke det, sett det enkelt utendørs på en solfylt dag. Tørketrommel anbefales ikke.

Spesifikasjoner
Materiale Mesh
Sesong produktet passer til Sommer, Vår
Vaskeinstrukser av produkter Maskinvask 30grader
Bruk Utendørs, Trening
Flueavstøtende Ja
Recuptex Nei
Pustende Ja
Lettvektig Ja
Min side