Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Kentucky Grooming Bag

Produktnummer: 2195-master
Fra: inkl. mva.
Farge

- Sterk og romslig veske
- Justerbar innside for bedre organisering
- Sterkt 600D ytterstoff
- Justerbar stropp
- Passer til Kentucky reiseprodukter

Hva som gjør det spesielt
Denne pleievesken lar deg oppbevare alle nødvendige pleieartikler. Takket være de justerbare innleggene kan du organisere vesken slik du ønsker. På grunn av sin store størrelse passer til og med sprayflasker inn i denne vesken.

Stoff og materialer
Yttermaterialet er laget av sterkt 600D polyester. Dette stoffet er sterkt og enkelt å vedlikeholde. Skilleveggene og klaffen på innsiden av pleievesken er laget av et glatt smussavstøtende materiale, mens hovedrommet er laget av myk fleece. Pleievesken matcher de andre Kentucky reise- og stallproduktene.

Form og størrelse
Innsiden er justerbar med sterke borrelåsdelere. På grunn av dette kan du arrangere vesken slik du ønsker. Hovedrommet lar deg oppbevare børster, sprayflasker og andre nødvendige pleieartikler. På innsiden av klaffen er det en separat lomme for oppbevaring av mindre gjenstander. På forsiden er det et stort rom som kan holde ting som flettebånd, tråd og nål. På begge sider finner du en utvidbar nettinglomme. Pleievesken lukkes med en solid glidelås og har en avtakbar stropp med skulderpolstring for enkel og komfortabel reise. Vesken er forsterket på siden, noe som gir ekstra styrke og beskyttelse for børstene. Målene på pleievesken er 42,5 cm x 32,5 cm x 20 cm (L x H x B).

Vedlikeholdsråd
Bunnen av vesken er utstyrt med føtter slik at den ikke står direkte på bakken. For å fjerne smuss, anbefaler vi å bruke en fuktig klut.

Spesifikasjoner
Materiale Fleece
Vaskeinstrukser av produkter Ikke vaskemaskin
Bruk Konkurranse, Stallen, Reise
Min side