Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Kentucky Mesh Fly Rug

Produktnummer: 2180-master
Fra: inkl. mva.
Farge på dekken
Størrelse (cm)

- Ultimate fluebeskyttelse med ultimat komfort.
- Ingen press på brystet og manken takket være lukkingen
- Kommer med et halsstykke
- Mesh-stoff tillater luftgjennomtrengelighet
- Unngår å gni på manene, brystet og halen takket være fôret
Hva er spesielt
Mesh Fly Rug gir den beste beskyttelsen mot ethvert insekt. Dette gjør det til det perfekte dekkenet for hester med svært sensitiv hud. Teppet er utstyrt med en spesiell trekantlukking. Denne lukkingen avlaster trykket på hestens bryst og manker, derfor er den veldig behagelig under beiting. For ekstra komfort og beskyttelse inkluderte vi et avtakbart halsstykke.

Stoffer og materialer
Fluedekkenet er laget av et tett strukturert mesh-stoff, som holder de fleste insekter unna. Nettingen er ekstremt sterk og vil være en ideell feltkamerat i mange somre. Stoffet er flatt på innsiden, dette har en myk følelse og sørger for at ingen hår fester seg til teppet. Takket være den lyse fargen på teppet vil det reflektere solstrålene og absorberer ikke varme. Finmasken tillater fortsatt luftgjennomtrengelighet. Manen, brystet og haleområdet er foret med en glatt polyester for å unngå gnidning.

Form og størrelse
Mesh Fly Rug er anatomisk formet for å holde seg i riktig posisjon, selv etter rulling. Forsiden av teppet lukkes med en sterk krok og løkke og en spesiell trekantlukking. Denne trekantlukkingen lar deg justere teppet mer presist for en bedre passform. For å beskytte mageområdet har teppet en mageklaff. Denne klaffen er lukket med en krok og løkke og 3 rette ringer. Fordi bukdekselet er nær hestens mage, unngår du at insekter flyr inn fra sidene. Haleklaffen er litt lengre enn vanlig og har en strikk for halen. Takket være strikken holder halen seg nær teppet og gir mer beskyttelse. Det avtakbare nakkestykket er forsterket med en tykkere og sterkere webbing, slik at den ikke glir nedover halsen. Fordi denne forsterkningen er på begge sider av nakken, legger den ikke press direkte på manene.

Vaskeveiledning
Mesh Fly Rug kan vaskes i maskin på 30 grader, la lufttørke etterpå.

Spesifikasjoner
Materiale Mesh
Sesong produktet passer til Vår, Sommer
Vaskeinstrukser av produkter Ikke Tørketrommel, Vaskemaskin 30℃
Bruk Utendørs
Pustende Ja
Flisavvisende Ja
Min side