Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Kentucky Moonboots Air X

Produktnummer: 2367-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Moonboots Air X er laget av en solid TPU-skall med flere ventilasjonshull og større trekantmønstret ventilasjon.

  • Solid TPU-skall med flere ventilasjonshull for optimal ventilasjon og kjøling
  • Designet med forbedret passform for maksimal bevegelsesfrihet
  • Høy pusteevne med 3D Spacer-fôr for økt komfort og pusteevne
  • Dobbel elastisk lukking
  • Godkjent av FEI

Spesielt Moonboots Air X er laget av et solid TPU-skall med flere ventilasjonshull og større trekantmønstret ventilasjon. Innsiden av støvlene er forsterket med et ekstra lag av TPU for å tåle høy slitasje når bakbenene beveger seg. Der hesten bøyer seg, har vi lagt til et mykt naturgummistykke for å unngå friksjon. Dobbel elastisk lukking gjør det enkelt å håndtere og tilpasse etter behov. Moonboots Air X er godkjent for internasjonale sprangklasser, unntatt for unge hester i henhold til FEI-reglene.

Materialer og kvalitet Støvlene er laget med vårt svært pustende og velkjente 3D Spacer-fôr som brukes i våre 3D Spacer-vendestøvler og hestedekken. De har et robust skall laget av lett, men sterkt TPU-materiale. Våre elastiske lukninger av høy kvalitet gir maksimalt grep og sikkerhet for hesten din, slik at støvlene ikke vrir seg eller sklir ned.

Form og størrelse Takket være den anatomisk formede designen passer støvlene pent rundt hestens ben for maksimal komfort og beskyttelse. Dette gir hesten maksimal bevegelsesfrihet for å kunne hoppe bedre.

Støvlene er tilgjengelige i størrelse M.

Vedlikeholdsinstruksjoner Støvlene kan maskinvaskes på 30 °C (ikke bruk tørketrommel). Vi anbefaler alltid å bruke en vaskepose for å unngå riper forårsaket av trommelen. Du kan enkelt bruke vår støvlerens, spesielt utviklet for TPU-støvler, for å gi støvlene den siste touchen og få dem til å se ut som nye.

Spesifikasjoner
Materiale 3d Spacer, TPU
Vaskeinstrukser av produkter Boot Cleaner, Ikke Tørketrommel, Vaskemaskin 30℃
Bruk Konkurranse, Trening
Pustende Ja
FEI Godkjent Ja
Min side