Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Kentucky Relax Horse Toy Unicorn

Produktnummer: 15274000
EAN: 5407007532070
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Hvis hesten din har en tendens til å kjede seg i boksen, er Relax Horse Toy Unicorn den ideelle stallkameraten!

  • Motvirker kjedsomhet ved å lage spennende lyd
  • Utbyttbart innhold
  • Moro med løs manke, hale og ben
  • Tau for å feste leken i boksen
  • Lengde: 40 cm

Hva som gjør den spesiell Hvis hesten din har en tendens til å kjede seg i boksen, er Relax Horse Toy Unicorn den ideelle stallkameraten! Denne leken er ikke bare fin å se på, den gir også hestene noe å leke med. Når hesten legger press på lekenes mage, lager den en knitrelyd som fanger hestenes interesse.

Relax Horse Toy Unicorn har borrelåslukning under halen, der den kan åpnes for å bytte ut plasten med en ny plastflaske av samme type. Halsen og hodet til leken er fylt med jute, slik at de kan trykkes inn uten å miste formen. Den løse manken, halen og bena på leken er også veldig morsomme å leke med. Et lite tau er festet til manken, slik at det kan festes i boksen.

Stoff og materialer Relax Horse Toy Unicorn har borrelåslukning under halen, der den kan åpnes for å bytte ut plasten med en ny plastflaske av samme type. Halsen og hodet til leken er fylt med jute, slik at de kan trykkes inn uten å miste formen.

Form og størrelse Det finnes bare én størrelse av Relax Horse Toy Unicorn.

Vedlikehold For å holde denne leken som ny, anbefales det å vaske skitne flekker på leken for hånd med varmt vann og såpe.

Spesifikasjoner
Materiale Jute
Vaskeinstrukser av produkter Ikke vaskemaskin
Varenummer til leverandør 82105-62
Min side