Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Kentucky Repellent Stable Bandage

Produktnummer: 1171-master
Fra: inkl. mva.
Farge

De repellent Stable Bandages avviser høvelspåner og er svært enkle å rengjøre. Dette gjør dem til de perfekte stablingsbandasjene for daglig bruk.

  • Laget av en glatt fiber
  • Ekstremt pustende for bedre luftsirkulasjon
  • Høvelspåner fester seg ikke til bandasjene
  • Kraftig borrelåslukking
  • Målinger: 4 m x 14 cm

Hva som gjør dem spesielle De repellent Stable Bandages er laget av en glatt fiber, slik at de avviser høvelspåner når de brukes i stallen. Dette gjør dem veldig enkle å rengjøre og lite vedlikeholdskrevende. De repellent Stable Bandages er ekstremt pustende for bedre luftsirkulasjon og har en kraftig borrelåslukking. De kan brukes sammen med quiltede Stable Bandage Pads - ideelle for stallen eller reise - men også med Working Bandage Pads. De repellent Stable Bandages selges i sett med 4 i en glidelåspose for enkel transport og kan vaskes i maskin på 30° (ingen tørketrommel).

Stoff og materialer De repellent Stable Bandages er laget av en glatt fiber.

Form og størrelse De repellent Stable Bandages er tilgjengelige i størrelse F. Målene på bandasjene er 4 m x 14 cm.

Vedlikeholdsguide Maskinvaskbar De fleste av produktene våre kan maskinvaskes på 30 grader. Vi anbefaler imidlertid å vaske dem så sjelden som mulig og bruke våre beskyttende vaskeposer for å opprettholde kvaliteten over lang tid. Vi anbefaler også å bruke profesjonelle maskiner (med større kapasitet) for å begrense skader på grunn av trommelen i vanlig vaskemaskin. For å tørke dem, legg dem enkelt utendørs på en solfylt dag. Tørketrommel anbefales ikke.

Spesifikasjoner
Materiale Syntetisk Fiber
Vaskeinstrukser av produkter Vaskemaskin 30℃
Bruk Transport, Stallen
Myk mot pelsen Ja
Pustende Ja
Flisavvisende Ja
Langvarig Ja
Min side