Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Kentucky Show Rug

Produktnummer: 1158-master
Fra: inkl. mva.
Farge på dekken
Størrelse (cm)

Kentucky Show Rug - Fremhev din hests skjønnhet og stjernestatus! Profesjonell presentasjon med stil og komfort. Kjøp nå for å gi din hest det beste innen utstillingsdekken. Optimaliser presentasjonen med Kentucky Show Rug - for en blendende og imponerende opplevelse!

Kentucky Show Rug 160gr er et ekstremt stilfullt og funksjonelt stallteppe designet for å gi hesten din en sofistikert og polert look under konkurranser og show. Dette teppet er laget av høykvalitets materiale og er nøye utformet for å gi maksimal komfort og ytelse til hesten din.

Teppet er fylt med 160 gram isolasjon som gir god varme og beskyttelse mot kulde, samtidig som det er lett og pustende slik at hesten ikke blir overopphetet. Teppet er også laget av et pustende materiale som sørger for god luftsirkulasjon og forhindrer overoppheting. Dette gjør det til en ideell løsning for konkurranser og show der hesten trenger å være både komfortabel og presentabel.

Kentucky Show Rug 160gr er designet for å gi god passform og bevegelsesfrihet til hesten din. Teppet har en anatomisk form som følger hestens kroppsform og gir god plass til skuldrene og beina. Det har også en stor haleflap som gir ekstra beskyttelse mot vær og vind, og som holder teppet på plass under bevegelse.

Teppet er ferdig med detaljer i klassisk Kentucky Horsewear-stil som gir det en sofistikert og elegant look. Det har også praktiske detaljer som to avtakbare gjordstropper og dobbel frontlukking som gjør det enkelt å ta på og av.

Kentucky Show Rug 160gr er tilgjengelig i forskjellige størrelser og farger, slik at du kan finne den perfekte matchen for din hest. Teppet er også enkelt å vedlikeholde og kan vaskes i maskin på 30 grader. Dette teppet er en ideell løsning for deg som ønsker å gi hesten din den beste komforten og beskyttelsen under konkurranser og show, samtidig som du opprettholder en sofistikert og elegant stil.

Spesifikasjoner
Materiale Vegansk Kaninpels, Vegansk Saueskinn
Sesong produktet passer til Høst, Vår, Sommer, Vinter
Vaskeinstrukser av produkter Ikke Tørketrommel, Vaskemaskin 30℃
Bruk Transport, Konkurranse, Stallen
Myk mot pelsen Ja
Pustende Ja
Deniers 600D
Flisavvisende Ja
Min side