Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Kentucky Show Rug Velvet

Produktnummer: 2171-master
Fra: inkl. mva.
Farge på dekken
Størrelse (cm)

Kentucky Show Rug Velvet - Eleganse og stil i ett dekke! Fremhev din hests skjønnhet med en unik glans. Kjøp nå for en blendende presentasjon som imponerer. Optimaliser din hests utseende med Kentucky Show Rug Velvet - for en uforglemmelig opplevelse!

Kentucky Show Rug Velvet er et elegant og stilfullt stallteppe som er perfekt for bruk under konkurranser og show. Dette teppet er laget av høykvalitets materiale og er nøye utformet for å gi maksimal komfort og prestasjon til hesten din.

Teppet er laget av et mykt og luksuriøst velvet materiale som gir en elegant og polert look til hesten din. Velvet materialet gir også god varme og beskyttelse mot kulde, samtidig som det er lett og pustende slik at hesten ikke blir overopphetet. Dette gjør teppet til en ideell løsning for konkurranser og show der hesten trenger å være både komfortabel og presentabel.

Kentucky Show Rug Velvet har en anatomisk form som følger hestens kroppsform og gir god plass til skuldrene og beina. Det har også en stor haleflap som gir ekstra beskyttelse mot vær og vind, og som holder teppet på plass under bevegelse. Teppet er ferdig med detaljer i klassisk Kentucky Horsewear-stil som gir det en sofistikert og elegant look.

Teppet er enkelt å vedlikeholde og kan vaskes i maskin på 30 grader. Det er tilgjengelig i forskjellige størrelser og farger, slik at du kan finne den perfekte matchen for din hest.

Kentucky Show Rug Velvet er en ideell løsning for deg som ønsker å gi hesten din den beste komforten og beskyttelsen under konkurranser og show, samtidig som du opprettholder en sofistikert og elegant stil. Med dette teppet vil hesten din skille seg ut og se fantastisk ut under alle konkurranser og show.

Spesifikasjoner
Materiale Vegansk Kaninpels, Vegansk Saueskinn
Sesong produktet passer til Høst, Vår, Sommer, Vinter
Vaskeinstrukser av produkter Ikke Tørketrommel, Vaskemaskin 30℃
Tekstil brukt i produktet Velvet
Bruk Transport, Konkurranse, Stallen
Myk mot pelsen Ja
Pustende Ja
Flisavvisende Ja
Min side