Skip to main content
Til toppen
Fleksibel betalingsløsning
Over 100 000 varer på lager
Sendes idag*

Kentucky Skin Friendly Saddle Pad Velvet DR

Produktnummer: 2350-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

  • Ekstremt mykt
  • Vegansk saueskinn
  • Fløyelsaktig utside
  • Unngår friksjon fra salen
  • Perfekt for hester med sensitiv hud
  • Spine Free

Hva som er spesielt Møt den mykeste salunderlaget på markedet! Det skinnvennlige salunderlaget i fløyel kombinerer vårt berømte fløyels salunderlag og det skinnvennlige salunderlaget. Det unngår friksjon fra salen og gir en chic look til enhver tid. Laget av bare veganske materialer, er dette salunderlaget 100% dyrevennlig.

Stoff og materialer Med manken og ryggen foret med vegansk saueskinn, gir dette utmerket polstring og unngår friksjon på hestens rygg. For hester med sensitiv hud er dette spesielt behagelig. Utsiden av salunderlaget er laget av myk fløyelsaktig stoff. Salunderlaget er quiltet i et stilig fiskebensmønster.

Form og størrelse Det skinnvennlige salunderlaget i fløyel er tilgjengelig i hopp og dressurform. Det er bare en gjordstropp, så det er ingen irriterende stropper foran salen. Kentucky-logoen er plassert litt høyere, så det er fortsatt plass til broderi.

Vedlikeholdsguide Vi anbefaler å vaske salunderlaget regelmessig for å unngå friksjon fra svette eller skitt. Både fløyels- og vegansk saueskinnstoff er maskinvennlig. Vask salunderlaget på 30 grader og la det henge til tørk.

Spesifikasjoner
Myk mot pelsen Ja
Pustende Ja
Bruk Konkurranse, Trening
Tekstil brukt i produktet Velvet
Materiale Vegansk Lær, Vegansk Saueskinn
Vaskeinstrukser av produkter Ikke Tørketrommel, Vaskemaskin 30℃
Støtabsorberende Ja
Min side