Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Kentucky Stable Rug 400gr

Produktnummer: 1159-master
Fra: inkl. mva.
Farge på dekken
Størrelse (cm)

Kentucky Stable Rug 400gr er et kvalitetsteppet som er spesielt designet for å gi din hest maksimal beskyttelse og varme under kalde vinterdager og netter. Teppet har en fylling på hele 400 gram, som gir en ekstra tykk og isolerende beskyttelse mot kulde og vær.

Teppet er laget av slitesterkt og pustende materiale, som gir god luftsirkulasjon samtidig som det holder hesten varm og tørr. Den anatomiske utformingen gir god bevegelsesfrihet for hesten, samtidig som den gir god beskyttelse mot vær og vind.

Kentucky Stable Rug 400gr har justerbare bånd som sikrer en perfekt passform, uansett størrelse på hesten din. Teppet er også utstyrt med to avtakbare kryssgjorder og doble frontspenner, som gir enkel og rask montering og sikker feste.

Teppet er enkelt å vedlikeholde og kan vaskes i maskin på 30 grader. Det er tilgjengelig i forskjellige størrelser og farger, slik at du kan finne den perfekte matchen for din hest.

Kentucky Stable Rug 400gr er den ideelle løsningen for deg som ønsker å gi hesten din ekstra beskyttelse og varme under de kaldeste dagene og nettene. Dette teppet er designet for å gi maksimal isolasjon og beskyttelse mot vær og vind, samtidig som det er komfortabelt og slitesterkt. Med dette teppet kan du være trygg på at hesten din vil være komfortabel og godt beskyttet mot kulde og vær, uansett hvor den befinner seg.

Spesifikasjoner
Materiale Vegansk Kaninpels, Vegansk Saueskinn
Vaskeinstrukser av produkter Ikke Tørketrommel, Vaskemaskin 30℃
Bruk Transport, Stallen
Myk mot pelsen Ja
Pustende Ja
Deniers 600D
Flisavvisende Ja
Min side