Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Kentucky Stable Rug Classic

Produktnummer: 2172-master
Fra: inkl. mva.
Tykkelse på fyllet
Farge på dekken
Størrelse (cm)

Gi hesten din topp beskyttelse med Stalldekkenet Classic – det perfekte valget for enhver værtype. Designet med slitesterkt 900D Ripstop polyester og et mykt mikrofiberfôr, sikrer dette dekkenet både komfort og holdbarhet. Tilpass enkelt dekkenet etter vær og behov med ulike fyllinger, og nyt et tidløst design som er enkelt å vedlikeholde med maskinvask på 30 grader. Velg kvalitet og stil for din hest – velg Stalldekkenet Classic.

Stalldekkenet Classic, med sitt sterke og tidløse design, er et must-have for din dekkensamling.

  • Sterkt 900D Ripstop polyester ytterstoff
  • Forskjellige fyllinger for enkel tilpasning til været eller hesten din
  • Mykt mikrofiberfôr på innsiden
  • Tidløst utseende og stoff av høy kvalitet
  • Kan vaskes på 30 grader

Hva som er spesielt Stalldekkenet Classic er designet for å vare i tiår, med sine stoffer av høy kvalitet og tidløse utseende. Materialene er nøye testet og valgt slik at dekkenet er holdbart og svært brukervennlig. Takket være de 3 forskjellige tykkelsene kan du velge dekkenet som passer best for din hests behov.

Stoffer & materialer Ytterstoffet på stalldekkenet er laget av 900D Ripstop polyester. Ripstop-stoff er et materiale som inneholder forsterkede tråder, noe som gjør det utrolig vanskelig å rive i stykker. En annen fordel med dette stoffet er at det avviser spon, så du enkelt kan børste av høy og strå fra dekkenet. Fyllet er laget av fiberfyll, som har samme ytelse som dun uten å absorbere lukt. Innsiden av dekkenet er foret med mikropolyesterfiber, som har en myk bomullsfølelse.

Form og størrelse Stalldekkenet Classic kan brukes i kombinasjon med et underdekken. Dekkenet vil holde seg fint på plass takket være vårt mikrofiber av polyester, to spenner i front og to gjorder. Vaskeguide Dekkenet kan maskinvaskes på 30 grader (ikke tørketrommel). Vi anbefaler å vaske dekkenet månedlig for best resultat.

Spesifikasjoner
Materiale Microfiber
Vaskeinstrukser av produkter Ikke Tørketrommel, Vaskemaskin 30℃
Bruk Stallen
Pustende Ja
Deniers 900D
Flisavvisende Ja
Min side