Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg
Produktet er ikke aktivt!

Kentucky Stable Rug Classic 300gr

Produktnummer: 2174-master
Tykkelse på fyllet
Farge på dekken
Størrelse (cm)

Kentucky Stable Rug Classic 300gr er et høykvalitets stallteppe som er designet for å gi din hest ekstra varme og beskyttelse i de kaldeste månedene av året. Med en fylling på 300 gram gir dette teppet ekstra isolasjon og beskyttelse mot kulde.

Teppet er laget av slitesterkt, pustende og vannavstøtende materiale som gir god luftsirkulasjon, samtidig som hesten holdes tørr og varm. Den anatomiske utformingen gir god bevegelsesfrihet for hesten, samtidig som den gir god beskyttelse mot vær og vind.

Kentucky Stable Rug Classic 300gr har justerbare bånd som sikrer en perfekt passform, uansett størrelse på hesten din. Teppet er også utstyrt med to avtakbare kryssgjorder og doble frontspenner, som gir enkel og rask montering og sikker feste.

Teppet har en klassisk og elegant stil, og er tilgjengelig i forskjellige farger og størrelser. Det er enkelt å vedlikeholde og kan vaskes i maskin på 30 grader.

Kentucky Stable Rug Classic 300gr gir maksimal varme og beskyttelse til hesten din i de kaldeste vintermånedene. Dette teppet er behagelig for hesten å ha på seg, samtidig som det gir god varme og beskyttelse. Med dette teppet kan du være trygg på at hesten din vil være komfortabel og godt beskyttet i stallen, uansett værforholdene.

Spesifikasjoner
Materiale Microfiber
Vaskeinstrukser av produkter Ikke Tørketrommel, Vaskemaskin 30℃
Bruk Stallen
Pustende Ja
Deniers 900D
Flisavvisende Ja
Min side