Skip to main content
Til toppen
Fleksibel betalingsløsning
Over 100 000 varer på lager
Sendes idag*

Kentucky Stable Rug Classic 300gr

Produktnummer: 2174-master
Fra: inkl. mva.
Farge på dekken
Størrelse (cm)

Kentucky Stable Rug Classic 300gr er et høykvalitets stallteppe som er designet for å gi din hest ekstra varme og beskyttelse i de kaldeste månedene av året. Med en fylling på 300 gram gir dette teppet ekstra isolasjon og beskyttelse mot kulde.

Teppet er laget av slitesterkt, pustende og vannavstøtende materiale som gir god luftsirkulasjon, samtidig som hesten holdes tørr og varm. Den anatomiske utformingen gir god bevegelsesfrihet for hesten, samtidig som den gir god beskyttelse mot vær og vind.

Kentucky Stable Rug Classic 300gr har justerbare bånd som sikrer en perfekt passform, uansett størrelse på hesten din. Teppet er også utstyrt med to avtakbare kryssgjorder og doble frontspenner, som gir enkel og rask montering og sikker feste.

Teppet har en klassisk og elegant stil, og er tilgjengelig i forskjellige farger og størrelser. Det er enkelt å vedlikeholde og kan vaskes i maskin på 30 grader.

Kentucky Stable Rug Classic 300gr gir maksimal varme og beskyttelse til hesten din i de kaldeste vintermånedene. Dette teppet er behagelig for hesten å ha på seg, samtidig som det gir god varme og beskyttelse. Med dette teppet kan du være trygg på at hesten din vil være komfortabel og godt beskyttet i stallen, uansett værforholdene.

Spesifikasjoner
Vaskeinstrukser av produkter Ikke Tørketrommel, Vaskemaskin 30℃
Deniers 900D
Bruk Stallen
Pustende Ja
Flisavvisende Ja
Materiale Microfiber
Min side